PROJECTE ILLESProjecte ILLES, tallers de teatre i circ social a Cardedeu i Granollers


EL TALLER de TEATRE i CIRC SOCIAL, forma part d’un treball continuat de promoció de les arts del circ i el teatre dintre de l’àmbit cultural i social que es desenvolupa des de l’any 2007 a Cardedeu en el Casal de Joves “La Fusteria” i a Granollers des de l’any 2014 a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
És un projecte artístic i pedagògic que mitjançant les arts escèniques te com a objectiu el desenvolupament personal i cultural, fomentant la cohesió social i la inserció de adolescents i joves a risc d’exclusió social.
Aquest projecte el condueix en primer lloc l’associació Artescena social amb l’adhesió de l’associació per la promoció del circ Sirocus.

El projecte  s’emmarca dintre de les arts escèniques  i desenvolupa diferents disciplines de circ: acrobàcia, malabars, perxa xinesa, teles, trapezi, xanques, bola d’equilibris, etc. L’objectiu es crear un espai d’educació no formal a través de les tècniques del circ i del teatre per desenvolupar la creativitat, millorar l’autoestima, el treball en grup,  fomentant l’esforç i l’adquisició d’eines d’expressió i comunicació.

És un projecte de treball artístic i social que utilitza les diferents disciplines del circ i les tècniques teatrals com  a medi de descoberta i aprenentatge personal. Afavorint la integració amb un grup i en l’entorn social del jove i/o adolescent per fomentar la participació en la vida cultural dels dos municipis a on es desenvolupen els tallers.

A continuació imatges i vídeo resum del projecte ILLES realitzat des de gener  a setembre 2016, amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu, Rocaumbert f.a., Serveis Socials de l’Ajuntament de Granollers, Generalitat de Catalunya- Institut Català de les Empreses Culturals, Casal de Joves “La Fusteria”.


CASAL ARTÍSTIC TEATRE I CIRC SOCIAL

a LA TROCA a rocaumber f.a. GRANOLLERS
dal 6 al 9 setembre 2016
 Espectacle "AQUÍ NO HI HA NINGÚ" i classe magistral de circ 

a càrrec de Desastrosus Cirkus( 9 setembre 2016)
ACTIVITAT  2015- 2014

El Taller Escola de teatre i circ social consolida tot un seguit de tallers i iniciatives adreçades als joves i adolescents que l'associació artescena social duu a terme des del 2006 al Casal de Joves "La Fusteria" de Cardedeu. L'objectiu és crear un espai d'educació no formal a través de les tècniques del circ i del teatre per desenvolupar la creativitat, millorar l'autoestima, el treball en grup, fomentar l'esforç i l'adquisició d'eines d'expressió i comunicació per a un desenvolupament personal i cultural.
  


*Totes els tallers son impartits per professionals de les diferents disciplines

Per a més informació i inscripcions: 
Totes les tardes al Casal de Joves “La Fusteria” c/Llinars, 61 Cardedeu       Mòbil: 617869020      
     artescena@gmail.com   
 


                                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada